SUSRET SAM ČEKAO CEO ŽIVOT: Rasta prepustio devojci da mu odradi važnu stvar, pa ostao zatečen rezultatom

D. Cakić

19. 05. 2024. u 21:20

KANTAUTOR i reper, Stefan Đurić Rasta, otpočeo je pre dve godine emotivnu vezu sa mladom glumicom Marijom Balaban, a sada su ostvarili i prvu veću poslovnu saradnju

СУСРЕТ САМ ЧЕКАО ЦЕО ЖИВОТ: Раста препустио девојци да му одради важну ствар, па остао затечен резултатом

Foto Privatna arhiva

Marija se već pojavljivala u njegovom spotu, a sada se našla u ulozi rediteljke dokumentarnog filma koji je reper snimio prilikom boravka na Jamajci.

Pored dokumentarnog filma, Marija je režirala i spotove za tri nove pesme koje je Stefan snimio u studiju Montego Bay na Jamajci.

Ona je takođe dokumentovala Rastin susret sa Jamajkom, lokalcima, kulturom, stvarajući nezaboravan prikaz ovog muzičkog putovanja.

Inače, Marija je studije glume završila u Beču, a na leto će diplomirati digitalnu filmsku produkciju u Beogradu.

Foto Privatna arhiva

- Publika koja prati moj rad zna koliko sam snažno vezan sa Jamajkom. Kada to kažem prvenstveno mislim na muziku i stvaralaštvo. Zamisao je bila da pokažemo ljudima kako je izgledao susret sa tom kulturom, susret koji sam čekao ceo život - rekao je Rasta i opisao kako se njegova partnerka snašla u ulozi rediteljke.

- Smatram da je Marija, koja je ujedno bila i moj saputnik na tom putovanju, maestralno odradila svoj posao pa će publika kroz tri spota i dokumentarac imati priliku da vidi kako je izgledao moj susret sa samim sobom - rekao je Rasta.

Podsetimo, Rasta je nedavno imao ozbiljnu hirušku intervenciju na kičmi zbog čega je otkazao mnogobrojne nastupe, ali se uskoro vraća na scenu i nastavlja turneju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!