NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

ČARLS I HARI BI DA SE POMIRE, ALI ON IM SREĆU KVARI: Evo ko u britanskoj kraljevskoj porodici želi razdor

Novosti online

18. 05. 2024. u 16:17

KAKO tvrde dobro upućeni izvori, pomirenje i ponovno viđanje kralja Čarlsa s mlađim sinom "koči" samo jedna osoba.

ЧАРЛС И ХАРИ БИ ДА СЕ ПОМИРЕ, АЛИ ОН ИМ СРЕЋУ КВАРИ: Ево ко у британској краљевској породици жели раздор

Foto: Profimedia/Ilustracija

Pre odlaska na turneju u Nigeriju sa suprugom Megan Markl, britanski princ Hari svratio je nakratko u Englesku, gde je svečano obeležio 10. godišnjicu postojanja "Invictus" igara.

Njega tom prilikom, u važnom jubileju za njegov najveći projekat do sad, nije podržao niko od članova britanske kraljevske porodice, a njegov otac kralj Čarls III nije pristao ni da se vidi s njim.

Navodno je kralj bio prezauzet, što Hari, kako kaže njegov PR, razume i nada se da će uskoro biti prilike da se sastanu.

Foto: Ben Stansall/Pool Photo via AP

 

Dok neki insajderi tvrde da je odbijanje kralja Čarlsa da se sastane sa svojim mlađim sinom posledica svega što je Hari napisao u svojoj knjizi "Rezerva" o porodici i kraljici Kamili, jedan od njenih prijatelja kaže da je razlog – princ Vilijam.

Navodni "bivši zvaničnik palate", koji je nekada radio i za Vilijama i za Harija, rekao je Petroneli Vajat, novinarki portala "The Telegraph", da "ima zabluda o Vilijamu i Hariju".

- Vilijam je taj koji je često "težak", Vilijam je taj koji sprečava oca da se pomiri s Harijem na pravi način", tvrdi on, pa dodaje: "To nije od pomoći u trenutku kada bi zemlja bila ohrabrena da ih ponovo vidi zajedno, kao što bi bio i sam kralj".

Foto: EPA

Neimenovani prijatelj princa Vilijama i njegove supruge Kejt Midlton istakao je za "The Daily Beast" da to nije nemoguće, iako teško da bi stariji sin mogao da određuje kralju šta da čini, a prenosi glossy espreso.

- Postoji zrnce istine u tome, iako Vilijam ne bi ni sanjao da kaže svom ocu šta može ili ne može da radi u odnosu sa svojim drugim sinom, dodao je on i priznao da kod starijeg princa postoji izraženo neprijateljstvo prema mlađem bratu.

BONUS VIDEO: BRUTALNA KAMPANjA LAŽI IZ SARAJEVA: Evo šta je Vučić zaista rekao

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAJNI SASTOJAK: Ovo niko nije očekivao! Evo kako je, zapravo, Novak Đoković noću napravio podvig na Rolan Garosu o kome sada priča ceo svet