TOTALNI HAOS NA MASTERSU U RIMU! Kući mora jedan od dva glavna favorita za titulu!

Novosti online

16. 05. 2024. u 22:00

Novak Đoković je senzacionalno izgubio u trećem kolu ATP turnira u Rimu, ali to "čileansko čudo" (za koje je bio kriv Alehandro Tabilo), nije i jedino na ovom mastersu.

ТОТАЛНИ ХАОС НА МАСТЕРСУ У РИМУ! Кући мора један од два главна фаворита за титулу!

Screenshot / TennisTV

Naime, uz Tabila, koji se spektakularno domogao polufinala, među četvoricu najboljih prošao je i njegov sunarodnik iz Čilea - Nikolas Hari.

On je, iako tek 24. na ATP listi, u četvrtfinalu pobedio šestog nosioca, Stefanosa Cicipasa, a konačan rezultat glasio je 3:6, 7:5, 6:4 posle dva sata i 42 minuta borbe.

Prave teniske čarolije je na ovom meču izvodio Čileanac, pa bi za neke od njih, poput ovog loba iz "tvinera" (udarca kroz noge) mogao da dobije i nadimak izveden iz njegovog prezimena - Hari Poter:

Iako je pobedio veoma kvalitetnog grčkog tenisera, koji je na šljaci ostvario neke od svojih najvećih pobeda u karijeri, čileanskog igrača čeka nezgodni Amerikanac Tomi Pol.

On je, podsetimo, izbacio prekjuče Danila Medvedeva, a ovog četvrtka još jednog velikog favorita.

Na drugoj strani žreba polufinali su Harijev zemljak Alehandro Tabilo i Aleksander Zverev. Nemac je, kao treći nosilac, ovim ispadanjem Cicipasa ostao najveći favorit za titulu.

Mada, šta se sve u Rimu dešavalo ovih dana... sve je moguće.

 

Ako vas tenis zanima, a naročito šta u njemu radi Novak Đoković, pratite sve o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!