MILJENIK KURTIJA I OPOZICIJE UDARA NA SRBIJU: "Kosovo da podnese tužbu protiv Srbije za zločine i genocid nad Albancima 1999"

Novosti online

16. 05. 2024. u 16:43

BOBAN Bogdanović, omiljeni Srbin tzv. premijera Kosova Aljbina Kurtija, koji radi sve protiv svoje države, sada je otišao korak dalje,

МИЉЕНИК КУРТИЈА И ОПОЗИЦИЈЕ УДАРА НА СРБИЈУ: Косово да поднесе тужбу против Србије за злочине и геноцид над Албанцима 1999

Boban Bogdanović, Foto Printskrin

Bogdanović, koji je snimljen kako šmrče kokain, sada traži od međunarodne zajednice i kosovske javnosti podršku za kampanju protv Srbije. 

- Danas sam započeo zvaničnu kampanju, da Kosovo podnese tužbu protiv Srbije Međunarodnom sudu pravde za sve zločine počinjene na Kosovu, a posebno za genocid nad kosovskim Albancima 1999. godine. pozivam međunarodnu zajednicu i kosovsku javnost za podršku - napisao je on na društvenoj mreži "Iks". 

Foto: Iks

Podsetimo, Bogdanović se svojevremeno sam u autorskom tekstu za "Danas" pohvalio sastankom sa Kurtijem, kako je "razgovor potrajao gotovo dva sata u jednom prijatnom, skoro prijateljskom i obostrano razumevajućem tonu". On je poznat i kao otvoreni zagovornik ulaska Srbije u NATO.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)