PROMENA TRENERA NIJE URODILA PLODOM: Adana je bila u konkurenciji za evrokupove, a sada...

O. M.

17. 05. 2024. u 09:53

U 37. kolu sezone turske Superlige, Antalijaspor i Adana Demirspor će se suočiti u petak na stadionu "Nova Antalija".

ПРОМЕНА ТРЕНЕРА НИЈЕ УРОДИЛА ПЛОДОМ: Адана је била у конкуренцији за еврокупове, а сада...

FOTO: Profimedia

Obe ekipe ulaze u ovaj meč posle poraza u prethodnom kolu i tražiće da se vrate na pobedničku stazu ovog vikenda.

Antalijaspor je pretrpela treći uzastopni poraz prošle nedelje, izgubivši sa 3:1 od Kasimpaše na stadionu "Redžepa Tajipa Erdogana".

Sa 45 bodova iz 36 dosadašnjih utakmica, "škorpioni" su 10. na tabeli, jedno mesto i jedan bod iznad današnjeg protivnika.

Ekipa iz Antalije je već premašila ukupan broj bodova iz prošle sezone i sada im je cilj da završe u gornjem delu tabele. Da bi se taj cilj i ostvario moraće da prekinu trenutni niz poraza u svim takmičenjima, ali i seriju loših rezultata protiv Adane od koje su izgubili tri poslednja susreta.

Adana je prošle nedelje pretrpela katastrofu od Gazijantepa. Izgubiti sa 6:1 od ekipe koja se grčevito bori za opstanak ne može biti dobar znak, a ni igrač manje ne može biti opravdanje za ovaj debakl.

"Plave munje" nisu uspele da ponove uspeh iz prošle sezone, pošto ih je loš niz od samo dve pobede u 19 mečeva između novembra i sredine marta doveo do toga da su pali sa četiri prva mesta na sredinu tabele.

Ova serija rezultirala je otpuštanjem trenera Patrika Klojferta, posle čega je Serkan Damla preuzeo odgovornost za sedam mečeva pre nego što je konačno angažovan sadašnji šef struke Hikmet Karaman.

Na nesreću Adane Demirspora, te menadžerske promene su donele malo poboljšanja u formi, pošto su uspeli da pobede samo tri u 15 utakmica pod Karamanom.

Glavni razlog njihovog mučenja ove sezone je njihova nesposobnost da pobede u gostima, ostvarujući samo jednu pobedu i to protiv "fenjeraša" Istanbulspora, deset remija i sedam poraza u gostima.

NAŠ TIP: X (kvota 3,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)