"ORLIĆI" NE PRIMAJU GOLOVE KOD KUĆE: Mec nikako ne nalazi izlaza iz krize

O. M.

27. 01. 2024. u 12:28

NICA dočekuje Mes u 19. kolu francuske Lige jedan. Utakmica se igra od 17 časova na stadionu "Alijans rivijera".

ОРЛИЋИ НЕ ПРИМАЈУ ГОЛОВЕ КОД КУЋЕ: Мец никако не налази излаза из кризе

FOTO: Tanjug/AP

"Orliči" su do početka decembra bili neporaženi i time privukli simpatije velikog broja neutralnih navijača u Francuskoj i Evropi, koji su se ponadali da bi ekipa sa Azurne obale mogla da se umeša u borbu za titulu.

U poslednjih nešto manje od dva meseca, Nica je značajno posustala, doživela tri porsaza u poslednjih pet kola, ali i dalje drži visoko drugo mesto. Doduše, Pari Sen Žermen je sve dalje, sada već ima osam bodova prednosti.

Sva tri poraza Nica je doživela u gostima, kod kuće bilans je šest pobeda i tri neodlučene, a trenutno je u seriji od pet pobeda pred svojim navijačima. Na tih pet utakmcia Nica je primila samo jedan gol. 

Ialko je Parizu prepustila prvo mesto, Nica je i dalje njbolja odbrana Lige jedan, sa samo 11 primljenih golova. Kod kuće su primili samo dva, u pobedi 2:1 nad Remsom i u remiju 1:1 protiv Lila.

To se neće svideti navijačima Meca. čiji ljubimci su u padu forme. Posle solidnbog starta sezone, Mec je vezao pet poraza i došao na deobu 16. mesta sa boljom gol-razlikom od Liona koji je posle serije dobrih rezultata, čini se, opet upao u krizu.

Mec je skuopio sam o16 bodova, ali deset je došlo sa gostovanja. Sa dva poslednja izleta u Nicu doneli su po tri boda, tako da domaći ne bi smeli da se opuštaju.

NAŠ PREDLOG: NG (kvota 1,58)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)