"GRIFONIMA" BORBA ZA OPSTANAK PRIORITET: Lacio obezbedio drugi krug Lige šampiona pa se okreće domaćoj sceni

O. M.

05. 12. 2023. u 10:51

LACIO dočekuje Đenovu u osmini finala italijanskog Kupa. Utakmica je na rasporedu ovog utorka od 21 čas na olimpijskom stadionu u Rimu.

ГРИФОНИМА БОРБА ЗА ОПСТАНАК ПРИОРИТЕТ: Лацио обезбедио други круг Лиге шампиона па се окреће домаћој сцени

FOTO: AP

Lacijali su uspeli da se oporave od nedavnog šokantnog poraza od Salernitane u prvenstvu. Vezali su dve pobede od kojih su prvom, nad Seltikom, osigurali plasman u osminu finala Lige šampiona, a drugom nad Kaljarijem prekinuli niz od tri utakmice bez pobede u Seriji A.

Trenutno su deveti na tabeli italijanskog prvenstva sa 20 bodova, četiri manje od gradskog rivala Rome koja je na poslednjoj poziciji koja vodi direktno u Ligu šampiona naredne sezone. 

Đenova se, s druge strane, nije najbolje snašla po povratku u Seriju A, ali ne može se reći da joj preti direktna opasnost od ekspresnog povratka u niži razred. U poslednjih pet kola sastali su se sa četiri ekipe iz donjeg dela tabele i skupili sedam bodova iz tih utakmica. Savladali su Veronu i Salernitanu, odigrali nerešeno sa Empolijem, a izgubili na gostovanju Kaljariju iako su bili bolji po prikazanoj igri, kao uostalom i u meču sa Empolijem gde su uputili čak 21 šut ka golu gostiju, ali je samo jedan bio u okvir gola.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,73)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)