JEDNA OD GODIŠNJIH NAGRADA SRPSKOG LEKARSKOG DRUŠTVA PRIPALA MLADOJ DOKTORKI IZ VLASOTINCA Dr Elena diplomirala sa desetkom

I. M.

15. 05. 2024. u 13:46

DR Elena Stanković iz Vlasotinca jedna je od dobitnica godišnje nagrade za najboljeg diplomiranog studenta, koju dodeljuje Srpsko lekarsko društvo.

ЈЕДНА ОД ГОДИШЊИХ НАГРАДА СРПСКОГ ЛЕКАРСКОГ ДРУШТВА ПРИПАЛА МЛАДОЈ ДОКТОРКИ ИЗ ВЛАСОТИНЦА   Др Елена дипломирала са десетком

foto: OU Vlasotince

 Diplomu Medicinskog fakulteta u Nišu stekla je uz prosečnu ocenu 10, trenutno je na doktorskim studijama, a u junu je očekuje i zaposlenje, koje će dobiti kao jedan od najboljih akademaca u Srbiji.

Podsetimo, Srpsko lekarsko društvo, najstarije strukovno udruženje, sa tradicijom dužom od veka i po - osim starijim i iskusnijim lekarima, nagrade dodeljuje i kolegama koje su na početku karijere.

Dr Elena Stanković je, međutim, već dobila više priznanja, među kojima su i nagrada za najboljeg studenta Niša, te za najboljeg diplomca, a lokalna samouprava u Vlasotincu dodelila joj je Oktobarsku nagradu, povodom dana kada je ova varoš oslobođena u Drugom svetskom ratu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)