PREDSEDNIK BORACA SRBIJE I RS O ZABRANI ULASKA PATRIJARHU SPC NA KOSMET -Bez doma ostavili duhovnog oca nacije

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

13. 05. 2024. u 19:53

MR Igor Braunović, predsednik Boračke organizacije Srbije i Republike Srpske, prekaljeni junak sa Kosmeta, sa njatežih bojišta i narodni poslanik, kaže da je zabrana vlasti lažne države Kosovo da na tu svetu srpsku zemlju i na tlo južne srpske pokrajine kroči naš presvetli Patrijarh, koji ne može da dođe u svoj drevni dom slavnu u čuvenu Pećku patrijaršiju, najbolji primer dokle idu i oni koji su takvu odluku doneli, "ali i svi koji ih, svih ovih godina, podržavaju, podržavajući tako nepravdu do neba i pred ljudskim i pred Božjim očima.

ПРЕДСЕДНИК БОРАЦА СРБИЈЕ И РС О ЗАБРАНИ УЛАСКА ПАТРИЈАРХУ СПЦ НА КОСМЕТ -Без дома оставили  духовног оца нације

foto V mItrić

-Takva zabrana duhovnom ocu našeg roda svedoči da neće samo da otmu našu zemlju pradedovsku i naša dobro, već bi da unište duh i dušu srpskog naroda, što mnogo jačim osvajačima nikad i ničim nije pošlo za rukom -kaže mr Braunović, koga su, takođe, tamošnje vlasti stavile na listu nepoželjnih. -Znaju oni dobro samo da smo najjači u duhovnom smislu, ali ne shvataju da se ovako samo brukaju pre celim svetom.Baš se brukaju i oni i njihovi pokrovitelji koji imaju moć, ali ni blizu duhovnu snagu kao mi.

Naše bogomolje, ukazuje mr Braunović, "starije su od većine država koje štite one koji su sebi dali za pravo da čine, pored mnogih drugih, i ovaka nedela.

-Kao i uvek, tako i sada, čvrsto moramo biti uz našu majku CRkvu i našu državu, postojani, čvrsti, uspravni i duboko posvećeni veri, ali i najvećim ljudskim vrlinama, koje su nas uvek krasile, krase i krasiće -kaže mr Braunović. -Ovakvo ponašanje prema velikodostojnicima SPC i našem patrijarhu dokaz je više kako je u toj samoproglašenoj sredini za naše ljude.I, zaista, posle svega ovoga, i onaj ko ne vidi ili nije video, morao bi da vidi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!