KAKAV JE OVO MAJSTOR: Jokić se igra brojkama, svi u čudu (VIDEO)

Novosti online

16. 05. 2024. u 09:49 >> 09:57

Košarkaši Denvera su u petom meču savladali Minesotu sa 112:97, pa su poveli u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije sa 3-2.

КАКАВ ЈЕ ОВО МАЈСТОР: Јокић се игра бројкама, сви у чуду (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Nikola Jokić je ubacio 40 poena, uz 13 asistencija i sedam skokova. Šutirao je 15/22 iz igre, ubacio je dve od tri trojke, pogodio osam od devet bacanja.

Dodao je blokadu i dve ukradene lopte, nijednu izgubljenu nije imao, što je fascinantno za 41 minut na parketu.

A sada se pojavio još jedan neverovatan podatak - srpski centar je "napravio" 36 od 38 poena koje su Nagetsi postigli u trećoj četvrtini. I pogledajte na koji način:

Prema zvaničnoj statistici Jokić je u ovoj deonici na terenu proveo 12 minuta, a imao je 16 poena – uz samo jedan promašaj iz igre, te četiri asistencije i tri skoka.

Naredni meč između Denvera i Minesote na programu je u noći između četvrtka i petka od 2.30 časova po našem vremenu. Pobeda bi Nagetsima donela plasman u finale konferencije.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)