BARAĆ PRED DUEL ZVEZDA - MEGA: Crveno-beli su veliki favorit, ali želimo da igramo dobru košarku

Tanjug

02. 05. 2024. u 15:05

TRENER Mege Marko Barać izjavio je ovog četvrtka da je Crvena zvezda favorit u predstojećoj seriji polufinala plej-ofa regionalne ABA lige, ali je istakao da će njegov tim igrati dobru košarku.

БАРАЋ ПРЕД ДУЕЛ ЗВЕЗДА - МЕГА: Црвено-бели су велики фаворит, али желимо да играмо добру кошарку

FOTO: KK Mega/Ivica Veselinov/ABA liga

Crveno-beli će dočekati Megu u petak od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" u prvoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige.

- Očekuje nas utakmica protiv tima, koji ima šampionske aspiracije i koji je veliki favorit. U odnosu na dosadašnji deo sezone pojačani su vrhunskim plejmejkerom Nikolom Topićem, što naš posao čini još težim. I pored svih kadrovskih problema želimo da igramo dobru košarku, što radimo cele sezone, i da budemo spremni da iskoristimo svaku priliku koja se ukaže - rekao je Barać, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Mege Stefan Miljenović je istekao da će njegova ekipa da učini sve da nadomesti izostanke povređenih igrača.

- Očekuje nas utakmica protiv veoma jake i kvalitetne ekipe Crvene zvezde. Mi smo pauzu do početka polufinalne serije iskoristili da maksimalno treniramo i iako oslabljeni povredom kapitena Uroša Plavšića i još nekoliko igrača, u utakmicu ulazimo svesni svojih kvaliteta i nadam se da ukoliko uspemo da na teren prenesemo zamisli stručnog štaba, neće izostati dobra i kvalitetna utakmica - poručio je bek Mege.

Polufinalna serija se igra na dve pobede. Drugi meč između Mege i Crvene zvezde je na programu sedmog maja od 20 sati u Hali sportova "Ranko Žeravica".

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)