IZBO DEČKA BIVŠE ŽENE I TELO BACIO U BUNAR: Austrijske vlasti osumnjičenog za ubistvo u Tutinu izručuju Srbiji

J.D.Lj.

18. 04. 2024. u 18:38

AUSTRIJSKO ministarstvo pravde odobrilo je Srbiji izručenje Seada Z. A. (27) iz Sjenice.

ИЗБО ДЕЧКА БИВШЕ ЖЕНЕ И ТЕЛО БАЦИО У БУНАР: Аустријске власти осумњиченог за убиство у Тутину изручују Србији

Foto: Facebook

Sead je u toj zemlji uhapšen 21. februara po međunarodnoj poternici zbog sumnje da je ubio Nusreta Destanovića (28) iz Tutina, koji je bio u vezi sa njegovom bivšom ženom E. H. (40).

On se tereti da je 8. februara oštrim predmetom, najverovatnije nožem, naneo smrtne povrede Destanoviću, čije je telo potom bacio u napušteni bunar u selu Međugor, nadomak Tutina, gde je dva dana kasnije pronađeno. 

Više tužilaštvo u Novom Pazaru tereti ga da je počinio teško ubistvo, a tamošnji sud mu je u odsustvu odredio pritvor. 

Nakon nekoliko dana od pronalaska tela Destanovića, Viši sud u Novom Pazaru dao je saglasnost da se za Seadom Z. A. raspiše međunarodna poternica, jer se sumnjalo da je posle počinjenog zločina pobegao kod rođaka u Austriju.

Pored Seada, istraga se vodi i protiv njegove bivše žene E.H. iz Novog Pazara i njegovog rođaka E. Dž. (19) iz Sjenice zbog neprijavljivanja pripremanja krivičnog dela, odnosno pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Oboje su u pritvoru. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove