PRETIO MAJCI: Uhapšen muškarac u Bijelom Polju, određeno mu zadržavanje

M. SEKULOVIĆ

30. 04. 2024. u 12:04

POLICIJA u Bijelom Polju dostavila je juče Osnovnom državnom tužilaštvu  krivičnu prijavu protiv S.K. iz koje proizilazi osnovana sumnja da je izvršio krivično delo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

ПРЕТИО МАЈЦИ: Ухапшен мушкарац у Бијелом Пољу, одређено му задржавање

M. S.

Državni tužilac je nakon saslušanja osumnjičenog doneo rešenje kojim mu je određeno zadržavanje u trajanju do 72 sata.

- Iz krivične prijave i prikupljenih dokaza, proizilazi da je osumnjičeni S.K., 28.aprila oko 11:30 sati, u mestu Nikoljac, opština Bijelo Polje u porodičnoj kući, svojoj majci L.K. uputio više reči pretnji, a nakon toga joj je sms porukama uputio više reči uvreda i pretnji, od kojih se osetila ugroženom - saopštilo je Tužilaštvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!