OPLJAČKALI KIOSK, ZAKLJUČALI RADNICU: Kada je policija pretresla stan u Podgorici, odmah ih je uhapsila (FOTO)

M. SEKULOVIĆ

17. 04. 2024. u 19:55

ZBOG sumnje da su počinili krivično delo razbojništvo u sticaju sa krivičnim delom protivpravno lišenje slobode i krivičnim delom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija uhapšen je M.P., a N.K. zbog krivičnog dela nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

ОПЉАЧКАЛИ КИОСК, ЗАКЉУЧАЛИ РАДНИЦУ: Када је полиција претресла стан у Подгорици, одмах их је ухапсила (ФОТО)

Uprava policije

- Oni su, kako se sumnja, 9. marta oko 6.20 sati prišli zaposlenoj u jednom kiosku, koju su uz pretnju pištoljem naterali da uđe u taj objekat, nakon čega su iz istog otuđili oko 400 evra, četiri mobilna telefona, risiver i veću količinu cigareta i drugih proizvoda u vrednosti od oko 4.500 evra. Nakon toga osumnjičeni su radnicu zaključali u kiosk i udaljili se - saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Policijski službenici izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.P., a u kojoj živi i N.K. Tom prilikom pronađena je i oduzeta automatska puška, 157 komada municije različite vrste i kalibra, sedam štapina dinamita, sporogoreći štapin, pištolj „CZ“ kalibra 7,62 mm i tri okvira za pištolj nepoznate marke, kao i metalni boks.

Oduzeto oružje i ostali predmeti biće predmet veštačenja, kažu iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo